lunes, 16 de octubre de 2017

III CONCURS FOTOGRÀFIC “LLOCS SINGULARS DE LA CANYADA”

Organitzat per l’ AVV de La Canyada


PARTICIPANTS
Poden participar totes aquelles persones físiques sense límit d’edat, sexe, ni nacionalitat.
La participació en aquest concurs significa la total acceptació d’aquestes bases.
TEMÀTICA
Tema: “LLocs singulars de La Canyada”. El Parc fluvial ( l’assut, la Reial Séquia de Montcada, El Mirador de la Reina, etc.), La Lloma de Betxí, Les Trinxeres, i tots aquells llocs caràcteristics que sols existeixen a la nostra localitat, (la meua visió a través de la càmera) .
OBRES
Es podran presentar un màxim de 5 fotografies per participant.
No s’acceptaran fotografies realitzades per persones distintes a l’autor/a, ni aquelles que hagen sigut publicades previament en qualsevol mig, ni premiades amb anterioritat en altres concursos. Les fotos hauran de ser actuals (de l’any 2017)
No s’admetran fotos de persones idenfiticables sense el seu consentiment previ i per escrit
FORMAT
Les obres es presentaran en format JPEG. Es recomana una resolució digital mínima de 300 ppp i un tamany de (2362x1772 pix). S’admetran fotografíes tant en blanc i negre com en color.
IDENTIFICACIÓ I ENVIAMENT

Per concursar els participants hauran de remetre les fotografies (màxim 5) a la següent adreça de correu electrònic: avvlacanyada@gmail.com  adjuntant a les imatges les dades:
*    Nom i cognoms del/de la concursant,  NIF o NIE
*    Adreça de correu electrònic, Telèfon de contacte
*    Títol de la imatge //nom fitxer JPG
En cas que el pes de la fotografia excedira el permés en el seu correu, cal posar-se en contacte per correu en la següent adreça: avvlacanyada@gmail.com, per tal de resoldre l’enviament.
DATA D’ADMISSIÓ
La data de recepció dels originals s’iniciarà el 16 d’octubre de 2017 i finalitzarà el 17 de desembre de 2017, ambdós inclosos.
EXPOSICIÓ DE LES IMATGES
Una vegada presentades les fotografies, el jurat elegit per l’AVV de La Canyada analitzarà totes les fotografies rebudes abans d’exposar-les en la galeria de la Web:
Els participants accepten que les seues fotografies es puguen veure en:  avvlacanyada.blogspot.com

Amb la finalitat que la majoria dels veïns i veïnes puguen apreciar els treballs realitzats, el Jurat farà una selecció de fotografies que s’imprimiran en paper fotogràfic per tal que siguen exposades al públic en la Sala d’exposicions del Centre Social de La Canyada i també en altres llocs i dates que l’organització estime convenients.

El JURAT
El veredicte del jurat es farà públic a partir del 15 de gener de 2018, notificant via e-mail a tots els participants la data de l’exposició així com el veredicte.
Els criteris d’avaluació del jurat seran la creatividat i la qualitat fotogràfica. La selecció dels guanyadors serà a discreció absoluta del jurat, i la fallada, definitiva i inapel·lable.

PREMIS
Es  concediran 3 premis: 1r premi, 1 accèssit i 1 premi popular
1r Premi ………………….  100,00 euros
Accèssit ………………….  un socarrat
Premi popular ………….  un socarrat
De les tres fotografies guanyadores, l’organització es reservarà el dret de publicar-les o reproduir-les, per si mateix o per tercers, sense cap limitació de temps ni  lloc, esmentant en qualsevol cas el nom de l’autor/a. El premi popular s’obtindrà de la votació del públic que visite la sala d’exposicions.

INTERPRETACIÓ
L’organització es reserva el dret d’interpretar estes bases, acceptant els participants, pel sol fet de participar, aquesta interpretació.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.